söndag 26 juli 2009

Det här med sömnen....

Ja man får inte sova några mängder med barn, men det var ju knappast någon nyhet.... I går kväll, precis när jag var redo att lägga mig i sängen, vaknar Sixten och det var dags för välling (efter vattkopporna är det inte någon ordning alls på mat o sov tider). Och efter ett tag somnade han om, och jag kom tillslut i säng lite innan tolv.

Sen under natten har han knölat och sovit orolit och till slut runt tre tog jag in honom till oss och då sov han till fem....!!!!! Det är inte okej att gå upp klockan fem. Men efter lite välling och gnällande och stånkande somnade den lilla herrn om. Och precis när jag lägger ned honom mellan mig o maken, så kommer Torsten upp. Och så fort Sixten hör Torstens röst så är han klarvaken igen. Ahhhhhhh! Helt galet, men nu tre och en halv timme senare har han somnat om helt utmattad, men nu är det knappast någon idé att jag lägger mig. jag ska duscha o greja lite här hemma nu. Senare i dag ska vi ut i skogen och se om vi kan hitta några kantareller.

I övrigt är nu bara en vecka kvar av semestern, hoppas att vi ska hinna med lite saker denna vecka som vi inte kunnat göra innan, pga alla vattkoppor. Sen är det dags att kasta sig in i arbetet igen.

Vink vink!

1 kommentar:

  1. Det måste vara jättejobbigt, Jennie, men du är verkligen duktig. Sällan man hör dig klaga och när du väl gör det berättar du snabbt efteråt hur mycket du älskar dina grabbar.

    Jag tycker du är en toppenmamma!
    Om jag inte hade min mamma (som är sjukt bra) hade jag velat ha dig som det.

    SvaraRadera