tisdag 9 februari 2010

Yes!

Plötsligt händer det..... i natt sov Sixten hela natten, från 20.00 till 05.25, och det är jag helt nöjd med. 05.25 blev det välling och sen mys en kvart och sen gick mamman upp och dagen började.

Bara att hoppas nu att detta håller i sig, men jag tror det. Jag har läst lite överallt om sömn vid olika åldrar och det troligaste är att denna period nu lägger sig för att återkomma vid ett annat tillfälle. De utvecklas så mycket. Resultatet blir mardrömmar, ibland inte så farliga och ibland kan de bli riktigt rädda. Försöker nu tillämpa en stenhård nattningsrutin och då tror jag att det kommer att bli bättre. Vi får se...

Men vad fort det går, Torsten har blivit så stor, han kan verkligen prata för sig. Och han kan mycket saker, om han bara vill. Han vill inte ha snö längre säger han. Han vill ha värme och sommar. Han vill ha sina Blixten McQueen skor faktiskt. Han är annars lite känslig just nu, en form av för pubertet Kan vara lite svårt att hänga med i känslo stormarna, för det växlar otroligt snabbt.

Sixten har har börjat lära sig många ord nu, han kan säga: mamma, pappa, titta, där, tack. Han vet vart näsan, magen och foten är. Han kan väcka Torsten "fint" och han kan klappa "snällt". Och han kan visa vad han vill. När han vill nått kommer han och hämtar en och pekar och pekar ända tills man förstår vad det är han vill. Han är gosig på kvällen när man frågar om vi ska byta blöjan och så sträcker man ut handen. Då kommer han och håller handen och så går vi in tillsammans. Så gosig.

Vi är klara med alla val till nya lägenheten nu, eller ja i saknar ett litet beslut i köket, men vi måste få svar från Peab först innan vi vet hur vi ska göra. Men annars är det klart, och det känns härligt. Inflytt blir i slutet av september. Jag längtar så mycket, det känns dessutom som att vi ska flytta till en våning, den är ju galet stor =).

Dags å jobba lite nu. Vink vink!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar