söndag 2 oktober 2011

3 år & 6 år

Idag har vi kalasat och firat Torsten och Sixten. Blev ett toppen kalas. Vi bjöd på kanel och vaniljbullar, chokladbollar och Rocky roads. Och så Spindelmannen tårtor, som jag dock inte gjort själv.

Barnen fick otroligt (!!!) mycket paket, tack alla som kom! Det var som rena julafton. Kvällen har ägnats åt lek med både smurfar, lego, Bay blades, Ninjago, bilar och Händige Mandy. Nu ligger de två korvarna i sina sängar och lär nog somna fort.

Lilla Niels håller vi på att efter bästa förmåga tanka full inför natten, så kanske det blir lite mer sömn.

Jag är rätt slut efter dagen och ska snart lägga mig. I morgon är det premiär att lämna barnen på egen hand, Fredriks tio pappadagar är slut. Så håll en tumme att det går bra.

På bilden ser ni lilla Sixten och hans näsa. Han skulle hoppa på en ballong och lyckas så klart ramla. Rasa in i väggen och listen med näsan först. Resultatet, näsblod och ett duktigt blåmärke. Vi får väl se om det är blått i morgon.

Kram på er och sov gott. Och tack igen!

2 kommentarer:

  1. Jätteroligt och gott kalas!! =)
    Tokigt med Sixtens lilla näsa! Hoppas den inte blir alltför blå...

    /Moster

    SvaraRadera
  2. Då provar jag att kommentera IGEN :)
    Grattis igen till grabbarna - kul och se att trenden av presenterna sträckte sig även hit, det blev samma här - bl a massa lego & ninjago! :) Perfekt pyssel ;-) Må gott, kram.

    SvaraRadera