lördag 20 juni 2009

Det händer mycket nu

Sixten rasar i väg i utvecklingen nu. Senaste veckan har han verkligen fått in snittsen att sätta sig upp själv och stadigt övat på att förflytta sig. Och som någon form av magi så hände nått över en natt. För i dag har han verkligen börjat "krypa" även om han inte alltid riktigt får med sig benen, men han gör nått krypliknande ibland och ibland något som liknar rumpning. Ser jätte roligt ut.

Han ställer sig upp mot allt han kommer åt, eller i alla fall försöker. Storebrors fåtölj är en super favorit att ställa sig mot. Tyvärr är den lite hal och glider i från honom ibland, så man måste passa på honom. Och som ett trollslag har han också plötsligt utan övning kommit på hur man klappar händerna. Och två gånger har han vinkat till mig. Nu går det så fort känns det som.

Mat däremot, det är inte så roligt. Han har tyckt att det vart kul, men nu plötslig så är gröt inte alls intressant. 8-månaders burkar är mest blä, några tuggor äter han sen är det lek. Prutta med munnen, med mat i den, det är det nya trixet. men helt klart är att han gillar den mat som vi äter. På midsommar afton provade han både ägg, sill och gubbröra och allt var gott. Pizza är en höjdare (alldeles för salt!!). Så nu börjar han mer och mer att få äta det vi äter.

Tack alla ni som firade midsommar hos oss igår. Vad trevligt vi hade!!

Vink vink!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar